Onze Buren

Moodz Restaurant

Een van uw buren is het restaurant Moodz. Een mooi plekje dichtbij huis, waar je  zowel binnen als buiten op een  super terras gericht op het zuiden lekker kunt genieten. Ze serveren een fantastische high tea en een goede kop koffie. Voor de stevige trek heeft Moodz o.a. brunch, soep, sandwiches, salades en je kunt er zelfs dineren. Moodz werd bekend in Nederland door de finale te bereiken in “Mijn tent is Top” met Sterren Chef Herman den Blijker. Zeer de moeite waard om te bezoeken!

Onze Buren

Sevenhills

Ben je in de New York mood, dan kun je ​​Bistro & Lounge; Sevenhills bezoeken die werkelijk om de hoek van Delftsgreen zit. Of je nu een biertje wilt pakken of wilt genieten van een heerlijk diner, Sevenhills heeft een geweldige  lunch. Ze hebben gedacht aan zowel de echte meat lovers en vegatariërs en staan bekend om hun verse en pure producten. Een bezoek waard!

Onze Buren

The Living Vegetarian

Ook heel dichtbij Delftsgreen kunt u het geweldige vegetarisch restaurant vinden; The Living. 100% biologisch 100% vegetarisch en 100% lekker. Hun slogan is; Goed voor het lichaam, goed voor de ziel en zij bieden ontzettend veel variatie, met een wisselend menu iedere twee weken voor lunch diner. Bij The Living reken je af op gewicht. Je betaalt dus voor wat je opschept. Simpel gezond en vooral heel erg lekker. Wederom een echte aanrader voor de gezonde genieters onder ons.

Onze Buren

Pathé Cinema

Wanneer u zin ​​heeft om heerlijk naar de film te gaan in een bioscoop van wereldklasse, dan hoeft u enkel de straat over te steken en kunt u terecht bij Pathé Cinema. Ze hebben 7 zalen en de grootste biedt plaats aan 361 personen. Je kunt met een drankje, popcorn of andere snacks genieten van je favoriete films op wereldformaat en dat allemaal op loopafstand.

Onze Buren

Theater de Veste

Als je behoefte hebt aan een stukje cultuur en en dans, komedie, geweldige verhalen in toneelstukken als Brave New World 2.0, Le Bal, Curious Sunday of Kinder College wilt ervaren, dan is een bezoek aan Theater de Veste een must. Ze bieden een divers programma voor alle leeftijden voor de echte cultuurliefhebber. Een prachtig theater wat meer dan de moeite waard is om te bezoeken.

Onze Buren

Delft Library

De innovatieve en meervoudig landelijk en internationaal bekroonde bibliotheek van Delft en volgens sommige media en bezoekers zelfs de leukste bibliotheek van Nederland, ligt op steenworp afstand van Delftsgreen. Het is een geweldige omgeving om een goed boek te lezen voor de ontspanning, maar ook een ideale werkomgeving omdat u omringd bent met inzichtelijke bronnen in de centrale bibliotheek. Een traditionele bibliotheek zijn ze al lang niet meer, dus u kunt rekenen op de laatste technologieën die een bibliotheek te bieden heeft.

Onze Buren

Jumbo

Voor uw grote boodschappen vindt u de Jumbo-supermarkt dichtbij huis. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en lage prijzen. De Jumbo heeft A-merken en exclusieve verse producten met lage conservering. Hou je ervan om zelf te koken en alles in huis te hebben? Wil je wat lekkers of ontbreekt er iets? De Jumbo is naast de deur en is 7 dagen in de week geopend tot wel 22:00 uur!