Selecteer een pagina

Moodz Restaurant

Een van uw buren is het restaurant Moodz. Een mooi plekje dichtbij huis, waar je  zowel binnen als buiten op een  super terras gericht op het zuiden lekker kunt genieten. Ze serveren een fantastische high tea en een goede kop koffie. Voor de stevige trek heeft Moodz o.a. brunch, soep, sandwiches, salades en je kunt er zelfs dineren. Moodz werd bekend in Nederland door de finale te bereiken in “Mijn tent is Top” met Sterren Chef Herman den Blijker. Zeer de moeite waard om te bezoeken!

Seven Hills Restaurant

Ben je in de New York mood, dan kun je ​​Bistro & Lounge; Sevenhills bezoeken die werkelijk om de hoek van Delftsgreen zit. Of je nu een biertje wilt pakken of wilt genieten van een heerlijk diner, Sevenhills heeft een geweldige  lunch. Ze hebben gedacht aan zowel de echte meat lovers en vegatariërs en staan bekend om hun verse en pure producten. Een bezoek waard!

The Living Vegetarian Restaurant

Ook heel dichtbij Delftsgreen kunt u het geweldige vegetarisch restaurant vinden; The Living. 100% biologisch 100% vegetarisch en 100% lekker. Hun slogan is; Goed voor het lichaam, goed voor de ziel en zij bieden ontzettend veel variatie, met een wisselend menu iedere twee weken voor lunch diner. Bij The Living reken je af op gewicht. Je betaalt dus voor wat je opschept. Simpel gezond en vooral heel erg lekker. Wederom een echte aanrader voor de gezonde genieters onder ons.

 

Pathé Cinema

Wanneer u zin ​​heeft om heerlijk naar de film te gaan in een
bioscoop van wereldklasse, dan hoeft u enkel de straat over te steken en kunt u terecht bij Pathé Cinema. Ze hebben 7 zalen en de grootste biedt plaats aan 361 personen. Je kunt met een drankje, popcorn of andere snacks genieten van je favoriete films op wereldformaat en dat allemaal op loopafstand.

Theater de Veste

Als je behoefte hebt aan een stukje cultuur en en dans, komedie, geweldige verhalen in toneelstukken als Brave New World 2.0, Le Bal, Curious Sunday of Kinder College wilt ervaren, dan is een bezoek aan Theater de Veste een must. Ze bieden een divers programma voor alle leeftijden voor de echte cultuurliefhebber. Een prachtig theater wat meer dan de moeite waard is om te bezoeken.

.

Bibliotheek Delft

De innovatieve en meervoudig landelijk en internationaal bekroonde bibliotheek van Delft en volgens sommige media en bezoekers zelfs de leukste bibliotheek van Nederland, ligt op steenworp afstand van Delftsgreen. Het is een geweldige omgeving om een goed boek te lezen voor de ontspanning, maar ook een ideale werkomgeving omdat u omringd bent met inzichtelijke bronnen in de centrale bibliotheek. Een traditionele bibliotheek zijn ze al lang niet meer, dus u kunt rekenen op de laatste technologieën die een bibliotheek te bieden heeft.

Jumbo

Voor uw grote boodschappen vindt u de Jumbo-supermarkt dichtbij huis. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en lage prijzen. De Jumbo heeft A-merken en exclusieve verse producten met lage conservering. Hou je ervan om zelf te koken en alles in huis te hebben? Wil je wat lekkers of ontbreekt er iets? De Jumbo is naast de deur en is 7 dagen in de week geopend tot wel 22:00 uur!

Moodz Restaurant

Terwijl u het centrum van Delft ontdekt, kunt u deze prachtige stad ervaren terwijl u geniet van een high tea of ​​een hoge wijn op hun prachtige terras. Als je honger hebt serveren ze een heerlijke lunch en diner. Moodz wordt beroemd door deel te nemen aan “Mijn tent is Top” met Top Chef Herman den Blijker. Zeer de moeite waard om te bezoeken!

Seven Hills Restaurant

Als je zin hebt om een ​​Bistro & Lounge in New York te bezoeken, is Sevenhills om de hoek. Of je nu een biertje wilt pakken, van een high tea wilt genieten of van een hoog diner wilt genieten, Sevenhills heeft een geweldig en smakelijk menu. Een bezoek waard!

The Living Vegetarian Restaurant

Heel dichtbij is een geweldig vegetarisch restaurant; The Living, waar heerlijke gerechten worden geserveerd waar u van zult houden. Hun slogan is; Goed voor het lichaam, goed voor de ziel en daar kunnen we niet tegenop. Het eten is geweldig evenals de service en we raden een bezoek aan.

Pathé Cinema

Wanneer u zin ​​heeft om naar een film in een
bioscoop van wereldklasse te gaan, hoeft u
alleen maar de straat over te lopen om
Pathé Cinema te vinden. Pak een drankje en
wat popcorn, ontspan en bekijk een film
terwijl je dicht bij huis bent.

Theater de Veste

Als je een culturele ervaring nodig hebt en je
wilt kijken naar dans, komedie, geweldige
verhalen in toneelstukken als Driving Miss
Daisy, dan is een bezoek aan Theater de Veste
een must. Ze hebben een divers programma dat
je zeker zal opwinden.

Bibliotheek Delft

De bibliotheek zit naast je huis en is de perfecte plek om wat tijd te nemen om een ​​ goed boek te lezen. Dit is ook een geweldige werkomgeving omdat u omringd bent door inzichtelijke bronnen in de centrale bibliotheek dicht bij huis..

Jumbo groceries

Voor uw grote boodschappen vindt u de Jumbo-supermarkt vlakbij. De Jumbo staat bekend om zijn hoge kwaliteit en lage prijzen en heeft alle kwaliteitsmerken A evenals meer exclusieve producten met lage conservering. Heb je zin in iets? Ontbreekt iets? De Jumbo is naast huis !

Schrijf u nu in en wij houden u op de hoogte van dit project

Door in delftsgreen te wonen, ZULT U EEN NIEUWE DUURZAME manier Van wonen ERVAREN met alle comfort DIE u ZICH kunt wensen. WIJ Streven naar EEN BEWUSTE MANIER VAN WONEN EN het milieu te beschermen ZODAT WIJ EEN MOOIE AARDE ACHTERLATEN voor EN NA ONS.

SCHRIJF U NU IN eN BjÖrnd Makelaardij NEEMT SPOEDIG CONTACT MET U OP.

 

Dols Development

Overweer 10
3260 HG Breukelen
www.dols-development.com

Westvest Notarissen

Westvest 38
2611 AZ Delft
T. (015) 219 19 99
E. info@westvest-notarissen.nl

Social Media

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!